Meille asukkaaksi?

Olisiko Myllykoti sinun tai läheisesi uusi koti?

Me täällä Myllykodissa haluamme tarjota turvallisen ja viihtyisän kodin sinulle, joka tarvitset tukea, hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden.

Meille tänne Myllykotiin voit tulla asukkaaksi ensisijaisesti Turun kaupungin myöntämällä ostopalvelusitoumuksella.

Tervetuloa tutustumaan!

Facebookista voit seurata, mitä meillä tapahtuu.

Kotimme

Täällä Myllykodissa on viisi yhteisökotia: ensimmäisessä kerroksessa Vanamo ja toisessa Metsätähti, Koivisto, Lehmusto ja Tammisto, ja niissä yhteensä 93 asukasta.

Jokaisella asukkaallamme on oma huone ja wc. Huoneessa on valmiina sähkösäätöinen sänky. Muuten huone kannattaa sisustaa omilla, sinulle tärkeillä tavaroilla, jotta voit tuntea olosi kotoisaksi. Oman huoneesi lisäksi käytettävissäsi on yhteisiä oleskelutiloja.

Omassa keittiössämme taitavat kokkimme valmistavat viikon jokaisena päivänä maittavat ateriamme. Ruokalistat laaditaan ammattitaidolla ikäihmisten monipuolista ruokavaliota noudattaen. Luonnollisesti huomioimme myös allergiat ja erikoisruokavaliot.

Haluaisitko töihin meille?

Henkilöstömme

Ystävällinen ja osaava henkilökuntamme huolehtii sinusta vuorokauden ajasta riippumatta.

Meille muuttaessasi saat kumppaniksesi omahoitajan, josta tulee toivottavasti myös luottohenkilösi täällä Myllykodissa.

Maksut

Hoito- ja palvelumaksu sekä ateriamaksu

Tullessasi asukkaaksemme Turun kaupungin ostopalvelusopimuksen perusteella, laskuttaa kaupunki sinulta hoito- ja palvelumaksun, joka määräytyy sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain mukaisesti.

Lisäksi kaupunki laskuttaa myös ateriamaksun. Ateriamaksuun sisältyvät aamupala, lounas, iltapäiväkahvi, päivällinen, iltapala ja tarvittaessa myös yöpala.

Vuokra

Muuttaessasi tänne Myllykotiin, teemme kanssasi vuokrasopimuksen. Vuokra määräytyy huoneesi sekä käytössäsi olevien yhteisten tilojen perusteella.

Laskutamme vuokran sinulta kuukausittain etukäteen. Vuokraan sisältyy sähkö, lämpö ja vesi.

Asumismenoihin sinulla on mahdollisuus hakea Kelasta eläkkeensaajan asumistukea.